Σχετικά με εμάς

Το catdog.gr ξεκίνησε σαν ιδέα το 2019, όταν ο βασικός γνώμωνας ήταν να δημιουργηθεί ένα κέντρο γνώσης πολυδιάστατο σε θέματα, που αρκετοί γνωρίζουν ,μα οι περισσότεροι αγνοούν.
Τα πάντα σε σχέση με το υπάρχον κατοικίδιο τους μα πολύ περισσότερο η νοοτροπία που οφείλουμε να έχουμε στην απόκτηση κατοικίδιου με ευτυχία και στις δύο πλευρές.
Για άλλους λόγους πέρασε ο χρόνος κάνοντας ακόμη δυνατότερη την επιθυμία αυτή και πλέον το catdog.gr έρχεται στις οθόνες μας.
Η περίθαλψη, η Προστασία Αδέσποτων Ζώων, οι διασώσεις, οι υιοθεσίες, η υγιεινή διατροφή και διαβίωση, φιλοδοξούμε με δικές μας αλλά και δικές σας δυνάμεις και γνώσεις να μπορούν να δώσουν μία νέα δυναμική σχέση αρμονίας με τετράποδους και όχι μόνο φίλους μας.
Τόσο μέσα απο την ιστοσελίδα μας, αλλα και στο F/B με την σελίδα, αλλά και με την Ομάδα μας να υπάρχει επικοινωνία σε κρίσιμα θέματα, αλλα και απόψεις που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτές τις ψυχούλες και να ενταχθούν σαν μέλη στην οικογένεια μας.
Μην διστάσετε να μας στέλνετε εμπειρίες , επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίσατε και λύθηκαν ώστε να γίνετε κοινωνοί γνώσης μέσα από μία πλατφόρμα που θα δίνει βήμα σε όλους που αγαπούν και θέλουν το καλύτερο για τα πιστά τετράποδα μας.
Παράλληλα, pet shop καταστήματα,προσφορές,δώρα και διαγωνισμοί που θα έδιναν ενημέρωση και χαρά στους φίλους της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα catdog.gr αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες του LIMIT GROUP ΙΚΕ, που θέλει να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις της σύγχρονης ζωης, αλλά και των απαιτήσεων των καιρών. Λαμβάνοντας υπόψιν και τις δυσκολίες που έπονται των εξελίξεων.
Με σεβασμό πρός όλους και με ανθρώπινη βάση, δημιούργησε το catdog.gr όπου σε πιθανή αντίθεση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στοχεύει να ενώσει τους επαγγελματίες με το αγοραστικό τους κοινό σε όλη την Ελλάδα.
Ότι και όσα να προσφέρεις στον πιστό σου φίλο, ποτέ δεν θα φτάσεις σε αυτά που σου δίνει από καρδιάς !
Στο catdog.gr στόχος μας είναι να γεμίσουμε τα κενά, να διαμορφώνονται απόψεις, να προωθούνται συμβουλές και τεχνικές.
Η αγάπη στα κατοικίδια να μεγαλώσει και να βρεθούν οι καλύτεροι και τα καλύτερα, για αυτήν την σχέση που πάει αγκαλιά με τον άνθρωπο χωρίς όρια ηλικίας.
Θα αγαπήσετε το catdog.gr όπως το κατοικίδιο που έχετε και αυτό που πρόκειται να υιοθετήσετε.